Cautare

3853 de rezultate pentru "nagy e gheorghe" (2.61 secunde)
Planul national de plata a amenzilor prin intermediul Internetului va putea fi operational din iulie, a declarat ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, pentru un post de televiziune.
Romania va cheltui in perioada 2007-2010 aproximativ doua miliarde de euro pentru dezvoltarea unor proiecte din domeniul IT, a declarat ieri ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy, la deschiderea expozitiei IT&C CERF 2007.
Trupa aduce pe scena rock romaneasca un sound original cu influențe post grunge. ... Alaturi de muzica, in premiera anul acesta, Ghost Gathering va prezenta o piesa de teatru exceptional regizata de Alexandru Nagy, premiata cu nu mai putin de 13 premii la festivaluri de teatru din tara.
Dupa ce presedintele PD, Emil Boc, a aprins fitilul afirmand ca partidul sau nu este anexa primului-ministru, ieri vicepresedintele Ioan Oltean l-a invitat pe vicepremierul Gheorghe Seculici sa devina un concurent serios pentru Tariceanu.
Astfel, au fost audiati ministrul Justitiei - Monica Macovei, ministrul Finantelor - Ionut Popescu, ministrul Muncii - Gheorghe Barbu, ministrul Integrarii - Cristina Parvulescu, ministrul Afacerilor Externe - Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Administratiei si Internelor - Vasile Blaga, ministrul Economiei - Codrut Seres, ministrul Apararii Nationale - Theodor Athanasiu, ministrul Transporturilor - Gheorghe Dobre, ministrul Agriculturii - Gheorghe Flutur, ministrul Eucatiei - Mircea Miclea, ministrul Culturii - Mona Musca, ministrul Sanatatii - Mircea Cinteza, ministrul Comunicatiilor - Nagy Szolt, ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului - Mihai Voicu, ministrul Mediului - Sulfina Barbu, ministru delegat pentru Controlul implementarii programelor cu finantare internationala - Cristian David, ministru delegat pentru Coordonarea autoritatilor de control - Sorin Vicol, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul - Bogdan Olteanu.
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
Ministrul care s-a agitat in ultima perioada sa aiba aparitii televizate, in speranta ca va crea senzatia de activitate, Gheorghe Dobre a fost anuntat oficial de colegii democrati ca paraseste fotoliul de sef al Ministerului Transporturilor.
cu Radu Beligan, Alexandru Giugaru si George Demetru) si Doua lozuri, in regia lui Gheorghe Nagy si Aurel Miheles (1957; ... Gheorghe Nagy si Aurel Miheles // 1957 // 60 min;
Fostul prefect si, pana ieri, important membru PSD, Gheorghe Martin este noul presedinte interimar al organizatiei constantene a Partidului Conservator. ... Dupa terminarea conferintei de presa, Gheorghe Martin a tinut sa-i spuna:
Miercuri, 11 ianuarie 2017, la libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, a avut loc lansarea volumului de poezii Libertate ucisa de Gheorghe Amza, in prezenta unui numeros public.
Dupa ce si-a electrocutat sotul, Elena l-a decapitat si i-a aruncat cadavrul in Dunare In anul 1983, Elena locuia impreuna cu sotul ei, Gheorghe C., si cele doua fiice in casa mamei sale, Eleonora E., din suburbia municipiului Tulcea, Tudor Vladimirescu.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
In replica, vicepremierul roman Gheorghe Seculici a spus ca, desi exista birocratie, el considera ca “oamenii de afaceri din Israel si-au gasit locul in economia Romaniei“. Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, a afirmat ca cel mai mare dusman al birocratiei este sectorul IT&C.
Vicepremierul Gheorghe Pogea a declarat ieri ca Guvernul intentioneaza sa sprijine anul viitor mai mult intreprinderile mici si mijlocii (IMM) pentru ca acestea sa fie pregatite sa faca fata competitiei de pe piata unica.
60, la care erau asociati fiul Mitel Munteanu si tatal Gheorghe Munteanu, si ambele avindu-l ca administrator pe Florin Bilteanu - un contract de investitii in care era stipulat ca SC OIL GRUP va sustine financiar construirea benzinariei amintite de catre SC DAGMAR COM, urmind ca, la finalizarea investitiei, SC DAGMAR sa cedeze constructia catre OIL GRUP.
Mircea Aionesei, director la grupul de firme Omicron, si Gheorghe Odae, patronul societatii Tanamuro Impex, sint noile propuneri ale PNL pentru ocuparea functiei de prefect.
Cat despre candidatul aliantei, liberalul Gheorghe Iorov, acesta a obtinut 13 voturi, unul din cele 37 de voturi (adica numarul de consilieri alesi prezenti in sala) fiind anulat.
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat. ... Lucrarile concepute insa de celebrul profesor Gheorghe Mencinicopschi pana acum sunt pe cale sa-i aduca liberarea mai devreme din penitenciar.
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti.
Astfel, debutul acestor proiecte grandioase il reprezinta spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzica si poezie" in alaturare, intr-o poveste armonioasa, incontestabilul TUDOR GHEORGHE - ,,PELERINI DIN TARA NIMANUI".
google-analytics.com